תאנים ממולאות בטלה

 
עודכן 17:49 11/09/2007
ארז קומרובסקי

וואו איזו מנה. ארז משדך תאנים לבשר טלה ורדרד ומשובח, ולוקח בנוקאאוט את הקרב עם הגפילטע והכבד קצוץ

 
 
 
 
 

תאנים ממולאות בטלה

חומרים:
10 תאנים שחורות בשלות
250 ג' טלה טחון דק (פלדה שמנה)
1/3 כוס פיסטוק קלוי
קורט הל ירוק טחון
קורט מוסקט טחון טרי
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק
מלח ים גס
פלפל שחור גרוס גס
שמן זית עדין
2 כפות סילאן

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי המילוי ולשים היטב עד לקבלת עיסה רכה.
2. קורעים את התאנה וממלאים בתערובת.
3. מטפטפים מעט סילאן ושמן זית.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לפחות, כ-10 דקות.
 
במאי: חן לנדאו
עורך: ליאור לנדאו
צלם: איציק רוזן
עורכת ערוץ האוכל: מאיה פלמון מעוז
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.