סלט אנדיב ואגסים

 
עודכן 20:34 10/09/2007
ארז קומרובסקי

אם עוד לא קיימתם יחסים עם אנדיב אז זה הזמן להתחיל. העלים הכי שווים שיש, ובשילוב עם מתוק של אגס וגבינה וצנוברים, זו ממש חגיגה. ארז מדגים

 
 
 
 
 

סלט אגסים ואנדיב

חומרים:
3 אגסים (אפשר לנסות את האסיאתיים שנראים כמו תפוח אבל עם טעם של אגס)
1 לימון
3-4 ראשי אנדיב
1/3 כוס צנוברים קלויים
1/2 כוס פרמז'ן מגורר לאבקה
לויניגרט:
2 כפות חומץ פטל או שרי
3 כפות שמן אגוזים
מלח ים גס
פלפל לבן גרוס
1 כף דבש
צרור עלי בייבי ארוגולה שטופים ויבשים לחלוטין

אופן ההכנה:
1. לערבב את כל חומרי הרוטב.
2. לקלף, לגלען ולחתוך את האגסים לפרוסות דקות. להשרות מיד במיץ לימון על מנת שלא ישחירו.
3. להפריד את האנדיב לעלים ולהשתמש רק ביפים. להשקות כמה דקות במי קרח ולייבש היטב.
4. לערבב ויניגרט בעדינות עם עלי אנדיב, אגסים, צנוברים ועלי ארוגולה, לפזר מעל את הפרמזן ולהגיש מיד.
 
במאי: חן לנדאו
עורך: ליאור לנדאו
צלם: איציק רוזן
עורכת ערוץ האוכל: מאיה פלמון מעוז
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.