ארז ודג הזהב

 
עודכן 18:05 11/09/2007
ארז קומרובסקי

עם כל החיבה שלו לשולה הקטנה, ארז בכל זאת החליט לתקוע אותה בטאבון. יצא טעים, חריף ומתפצפץ בפה. מומלץ בחום לארוחת חג שלא תשאיר אף אחד מסביב לשולחן אדיש

 
 
 
 
 

דג ים בציפוי ארומטי על מצע סלסת רימונים

חומרים:
דגים שלמים או 4 פילטים של דג ים
לציפוי הדג:
1.5 כפות זרעוני כוסברה קלויים
1.5 כפות זרעוני שומר קלויים
מלח ים גס
פלפל שחור
שמן זית
לסלסה:
3 רימונים מפורקים
1 פלפל אדום חריף קצוץ דק
מיץ משני ליים
1.5 כף תרכיז רימונים
1/2כוס פטרוזיליה קצוצה דק (אפשר להחליף בכוסברה לחובבים)
2 שיני שום כתושות דק

אופן ההכנה:
1. לעשות שלושה חתכים בעור הדג (לדג שלם משני הצדדים)
2. לצפות בתערובת התבלינים ולזרזף מעט שמן זית.
3. לצלות בחום גבוה מאוד על מחבת מחומם מראש.
4. לערבב את גרגרי הרימון עם יתר חומרי הסלסה.
5. להגיש את הדג על מצע הרימון ומעל עוד מעט סלסה.
6. לחייך, זה טעים נורא!
 
במאי: חן לנדאו
עורך: ליאור לנדאו
צלם: איציק רוזן
עורכת ערוץ האוכל: מאיה פלמון מעוז
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.