בלוגרים מבשלים

 
עודכן 12:51 19/11/2007
אוכל נענע 10

יש לכם בלוג אוכל? הצטרפו לפרוייקט המרקים המשותף של "בצק אלים" ו-"תופינים"

 
 
 
 
 
"בצק אלים", הוא בלוג האוכל מוכר ואהוב ברשת הישראלית, הפועל במרץ מאז מרץ 2007. לאחרונה הצטרף לטבעת בלוגי הבשלנים גם "תופינים" הצבעוני, ועכשיו שניהם משתפים פעולה בפרוייקט כתיבה משותף ומיוחד לחורף.
 
צילום: בצק אלים
צילום: בצק אלים
השיתוף בפרוייקט נוגע לא רק לשני הבלוגים הנ"ל, אלא לכל מי שאוחז במחבת ביד אחת ובמקלדת ביד שנייה. זאת אומרת שאם יש לכם בלוג וגם מתכון מנצח למרק חם - זה הזמן לשלב אותם ביחד. "ולמה רק מרק?" שואלת מיה (בצק אלים) - וגם עונה: "א.עכשיו חורף. ב. כי מרקים זה האוכל החם שהכי קל להכין. כל אחד יכול להכין מרק. ג. מרק הוא מאכל זול מטבעו. ד. הכי כיף לקחת תרמוס של מרק לארוחת צהריים לעבודה".

אז איך עושים את זה בעצם?
את פוסט-המתכון למרק עליכם לפרסם ביום שלישי, 20 בנובמבר 2007, ולשלוח "פינגבאק" (הפנייה) לבצק אלים או לתופינים. רשימת כל הפוסטים תתפרסם למחרת (כולל לינקים כמובן). כמובן שאין צורך להחזיק בלוג שעוסק באוכל או להיות בשלן דגול כדי לפרסם את המתכון. מה שבטוח זה שצילומים של המרק ותהליך ההכנה יתקבלו בברכה.

פרטים נוספים על הפרוייקט אפשר למצוא בבצק אלים או בתופינים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.