נא להצטייד במטף

 
עודכן 10:12 05/12/2007
אוכל נענע 10

תנו לילדים לשחק בחנוכיות, ואתם תתעסקו עם קוקטיילים בוערים שירשימו את האורחים המופתעים. 9 מתכונים לפירומנים ברוח החג

 
 
 
 
 

סופגנייה עם ריבה

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
באדיבות עידו פרידריך בר גיורא (בר גיורא 4 ת"א)

חומרים:
10 CC מונין תות
30 CC בייליס
20 CC גראנד מרנייר
אופן הכנה:
מוזגים בשכבות לפי הסדר, מדליקים ושותים עם קש בשוט.
 

פמפקין פאי

צילום: cr03, פליקר
צילום: cr03, פליקר
באדיבות לרנר אורון קפה הדירה (דיזינגוף 232, ת"א)

חומרים:
20 cc אייריש קרים
20 cc קלואה
20 cc טקילה
דש קינמון
אופן הכנה:
מוזגים לשוט שכבות: כשבתחתית השוט קלואה, באמצע אייריש קרים ומעל טקילה. מדליקים את השוט ובזמן הבערה בוזקים מעט קינמון, והשוט מקבל טעם של עוגה.
 

52 B

צילום: annie316, פליקר
צילום: annie316, פליקר
באדיבות מורדי משל צימרמן (ברנר 2, ת"א)

חומרים:
cc20 קלואה
cc 20 אייריש קרים
20cc קוואנטרו
אופן ההכנה:
מוזגים לכוס קורדיאל בשכבות- קודם את הקלואה לאחר מכן את האייריש קרים ולבסוף הקוואנטרו. מבעירים את הכוס ושותים בעזרת קשית.
 

רוסי בוער

צילום: tom purves
צילום: tom purves
באדיבות מסעדת פאפאס (הלל הזקן 12 ת"א)

חומרים:
30 cc אספרסו
15 cc קלואה
30 cc סמבוקה
אופן הכנה:
מוזגים בשכבות לפי הסדר. מדליקים ושותים.
 
 

פליימינג למבורגיני

צילום: craig.camp, פליקר
צילום: craig.camp, פליקר
באדיבות גדי שפירא (טמפטיישן אלנבי 35, ת"א)

חומרים:
מנה סמבוקה (cc 60) חצי מנה קלואה (cc 30)
שוט קורסאו כחול
שוט אייריש קרים

אופן ההכנה:
מוזגים את הקלואה והסמבוקה בכוס מרטיני. את הקורסאו והאייריש קרים מגישים בשני שוטים בנפרד. מבעירים את כוס המרטיני ותוך כדי שופכים את השוטים פנימה.
יש לשתות את המשקה במהירות תוך כדי הבעירה דרך קשית. (זהירות - משכר מאד!!!).
 

מאו צה טונג

צילום: beyond20khz, פליקר
צילום: beyond20khz, פליקר
באדיבות מסעדת טשרנחובסקי 6

חומרים:
20 cc ברנדי דובדבן
20 cc ברנדי אפרסק
10 cc רום
10 cc ליקר אפרסק
אופן הכנה:
שוט שכבות: ברנדי דובדבן, ברנדי אפרסק, ליקר אפרסק ורום למעלה.
מדליקים את השוט, מכבים ושותים חם ומיד.
 

הענק הירוק

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
באדיבות אדי ניומן מהטרקלין (נחלת בינימין 41, תל אביב)

חומרים:
15 cc ליקר מנטה
15 cc ליקר Y אדום
15 cc שרטרז ירוק
15 cc אבסינט
אופן הכנה:
מוזגים את הרכיבים בשכבות לתוך שוט, מדליקים ושותים.
 

ואחד אחרון - כי חייבים שמש

באדיבות גלעד בוחניק נונה קפה בר (אבן -גבירול 44)

חומרים:
30 cc פור רוזס
30 cc קוואנטרו
30 cc רום
אופן הכנה:
משקשקים את כל הרכיבים יחדיו בשייקר ומוזגים לכוס קוקטייל ומדליקים - שותים עם קשית בזהירות כשהאש עדיין בוערת.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.