לא רק מבשלים

 
עודכן 14:05 16/06/2008
על השולחן

הם אחראים על המסעדות הטובות בארץ, אבל מעדיפים לאכול מעבר לכביש או בעיר אחרת. מיטב השפים ממליצים על המסעדות שהם הכי אהבו בשנה האחרונה

 
 
 
 
 
מאיר אדוני, "כתית", תל אביב
מאוד אוהב לשבת ב"אוקינאווה" בנווה צדק. מת על הסושי שלהם. לדעתי, זה המקום שבו עושים את הסושי הכי טוב בישראל. חוץ מזה, המיקום של המסעדה מקסים ונעים.
 
השף רן ראש (צילום: אתר שפים)
השף רן ראש (צילום: אתר שפים)
רונן דברת-בלוך
אוהב את האוכל ב"פודארט", עושים שם עבודה מצוינת, וגם את "מול ים" בגלל המקצועיות, ההתמדה בשמירה על האיכות, הנחישות וההקפדה על חומרי גלם מעולים.

רן ראש, "הנמל 24", חיפה
"מול ים" היא המסעדה האהובה עלי. המסעדה הזאת מצליחה לשמור על איכות ורמה בינלאומית של אוכל, ועל כך אני מצדיע להם.

עזרא קדם, "ארקדיה", ירושלים
"מוסקט", "כתית" ובית "פודארט" הן המסעדות האהובות עלי. מבשלים בהן מהנשמה ובהקפדה גדולה. יש להן מטבח ישראלי מאוד, הן מתמקדות בעשייה ולא מושפעות מהקפיטליזם.
 

אביב משה, "מסה", תל אביב

הכי אני אוהב לאכול שווארמה. לא במקום ספציפי, אלא בכל מקום שיש בו מבחר גדול של סלטים שנראים טוב. אני גם מאוד אוהב את הפיצות של "טוני וספה", שהן הכי איטלקיות בארץ. את "כתית" אני אוהב, כי מאיר אדוני הוא אמן שמציג אוכל עילאי. האווירה במקום קסומה ונותנת לסועד הרגשה שהוא בחו"ל. אני מאוד מעריך את הבישול היצירתי של אבי ביטון ב"אדורה". "שילה" זה גם מקום שחביב עלי, עם אוכל פשוט וטעים, באווירה צעירה ולא מחייבת.

אייל לביא, "רוקח 73", תל אביב
המסעדה האהובה עלי ביותר היא "פורטרהאוס". מבחינתי, היא מסעדת הבשרים הטובה בארץ, חוץ מזה שלפעמים כיף לברוח קצת מתל אביב, לתפוס קצת שקט ולאכול טוב.
 

רביבה אפל, "רביבה וסיליה", רמת השרון

אוהבת את *הרברט סמואל". יונתן רושפלד הוא איש שיודע את מלאכתו ועושה אותה נאמנה. כל ארוחה אצלו היא תענוג, וכל ביקור מסב הנאה גדולה.
 
 

אנטוניו מנסה, "אלי אולי", תל אביב

מאוד אוהב את "רדיו רוסקו" של השף מנה שטרום. האוכל טעים והאווירה נעימה.

אלי גרוסמן, מסעדן ("טפאו", "אונאמי")
ב"טוטו" יש שילוב של מסעדנים מצוינים ושף מעולה, לכן אני מאוד אוהב את המקום הזה. אפשר לחוות שם חוויות קולינריות מדהימות. וכמובן אני מת על "דיאנא" בנצרת.
 
שפית איילת אור (צילום: אתר שפים)
שפית איילת אור (צילום: אתר שפים)
יונתן רושפלד, "הרברט סמואל", תל אביב
"בית תאילנדי". יושב שם פעם בשבוע.

איילת אור, "אום", הוד השרון
המסעדות האחרונות שמאוד נהניתי בהן היו "יועזר בר יין" ביפו, "עזורה" בירושלים והפלאפל בטירה.
 
מתוך גליון 203 של "על השולחן"
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.