הרווחתם פעמיים

 
עודכן 14:19 16/06/2008
ערוץ חיים טוב

מפחדים מחלב סויה? מתכון כשר ובריאותי במיוחד לפילה בקר דל שומן עם קרם פטריות, על בסיס המרכיב הידוע לשמצה

 
 
 
 
 

חומרים ל- 4 מנות

1 כוס חלב סויה "אלפרו" ללא סוכר
½ לימון
בצל קטן חתוך גס
גזר קטן חתוך
100 גרם פטריות שמפיניון
2 שיני שום
200 גרם פילה בקר חתוך למדליונים
בצל ירוק (לקישוט)

אופן ההכנה:
1. לקרם פטריות: בסיר קטן מטגנים במעט שמן זית את הבצל, הגזר והשום.
2. מוסיפים את הפטריות.
3. יוצקים את חלב הסויה ומיץ הלימון ומבשלים כ-20 דקות.
4. טוחנים היטב בבלנדר ידני או בבלנדר, ומחזירים לאש על מנת שהרוטב יצטמצם.
5. הבשר: מתבלים את מדליוני הפילה במלח ופלפל וצורבים את הפילה דקה מכל צד.
6. הרכבת המנה: מניחים בצלחת חמה (שחוממה דקה במיקרוגל), מעל זה מניחים את קרם הפטריות ומעטרים בבצל ירוק.
 
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.