פיוז'ן מרוקאי

 
עודכן 14:26 16/06/2008
ערוץ חיים טוב

בלי צבעי מאכל וחומרים משמרים - הנטורופתית אביטל חורש-סבג מכינה קדירת ארטישוק ירושלמי, כשלכל מרכיב יש יתרון תזונתי אחר. מתכון בריא במיוחד ליום חורפי

 
 
 
 
 

החומרים:

7 בצלים
8 שיני שום
2 קילו ארטישוק ירושלמי
כף גדושה כורכום
כפית כמון
כפית קימל טחון
כפית פלפל שחור
כף גדושה מלח גס אפור
רבע כוס שומשום שחור יפני
מים מעל גובה הארטישוק
כף שמן זית
 

שלבי ההכנה:

1. מקלפים את קליפת הבצל, שוטפים וקוצצים ומכניסים לסיר המרק יחד עם שמן הזית. מאדים את הבצל עד להזהבתו.
2. קולפים ושוטפים את הארטישוק הירושלמי וחותכים אותו לקוביות גדולות.
3. מוסיפים את הארטישוק לסיר, מוסיפים את השום והתבלינים יחד עם המים, מבאים לרתיחה ומבשלים כ-45 דקות עד שהארטישוקים רכים אך לא יותר מדי (כדי שלא יתפוררו).

מתוך אתר חיים טוב, האתר של ערוץ האוכל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.