חורף יפני בריא

 
עודכן 14:30 16/06/2008
ערוץ חיים טוב

הנטורופתית אביטל חורש-סבג מקפיצה אטריות סובה, אפונה וטופו, במתכון מיוחד עם המון תמיכה למערכת החיסונית

 
 
 
 
 

החומרים:

חבילה אטריות סובה
2 כרישות
חצי ק"ג אפונה צרפתית נקייה משני הקצוות
חצי חבילה אצות היזיקי
חצי אצבע ג'ינ'גר טרי
3 שיני שום
1 חבילה טופו אורגני
בצל גדול
חופן עלי כוסברה
4 עלי בזיליקום
רבע כפית פלפל שחור גרוס
רבע כוס רוטב סויה לימה
2 כפות שמן זית
3 ליטר מים
 

אופן ההכנה:

1. מרתיחים 3 ליטר מים, ומכניסים את האטריות ל-7 דקות או עד שהן מתרככות.
2. מנקים את האפונה הצרפתית משני הקצוות.
3. חותכים את הטופו לקוביות ומשרים ברוטב סויה כשעה.
4. משרים את אצות ההיזיקי במים פושרים למשך 15 דקות, שוטפים היטב ומסננים את הנוזלים.
5. מכינים מחבת גדולה או ווק ומוסיפים שמן זית. קוצצים את הכרישה לעיגולים, את הבצל לקוביות ומתחילים להקפיץ בווק יחד עם שום וג'ינג'ר טחון. כשהכרישה מתרככת מוסיפים את הטופו והתבלינים.
6. לאחר שהטופו משחים מוסיפים את האפונה הצרפתית ויתר הירקות יחד עם האצות ומקפיצים למשך 7 דקות.
מוסיפים את יתר התבלינים ואת האטריות, מערבבים ומגישים

מתוך אתר חיים טוב, האתר של ערוץ האוכל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.