הגולאש של שאול

 
עודכן 14:33 16/06/2008
ערוץ חיים טוב

אין כמו קדרה רותחת לשבוע חורפי. השף שאול בן אדרת ממסעדת "קימל" מכין בשר משובח, פפריקה מתוקה וכל מה שצריך לערבב בסיר כדי לקבל מרק גולאש סמיך ומלא טעמים

 
 
 
 
 

החומרים ל- 10 מנות:

4 בצלים קצוצים גס
4 כפות שמן
2 ק"ג קוביות בשר בגודל 3X3 ס"מ
2 ק"ג קוביות תפוחי אדמה בגודל 3X3 ס"מ
1 כפית קימל גרגירים
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות פפריקה חריפה
2 כפות מלח
1 כוס קוביות שורש סלרי
4 עגבניות חתוכות גס
4 גזרים חתוכים גס
2 עגבניות מגורדות בפומפיה (ללא קליפה)
4 עגבניות חתוכות גס
4 גזרים חתוכים גס
1/2 כוס רסק עגבניות
4 ענפי מרווה
4 ליטר ציר ירקות / מים (פחות מומלץ)
1 כפית כוסברה גרגירים
1/2 כוס כוסברה טריה קצוצה
להגשה: צרור בוקה גרני (ענף רוזמרין, טימין, מרווה, בזיליקום – קשורים בחוט שפגט)
 

אופן ההכנה:

1. מאדים את הבצלים בשמן עד להזהבה.
2. מוסיפים את הבשר ותפוחי האדמה וממשיכים לאדות במשך 15 דקות נוספות.
3. מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים לבשל עוד כשלוש שעות על אש נמוכה. ניתן להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
להגיש עם צרור בוקה גרני טרי לכל מנה (ענף רוזמרין, טימין, מרווה, בזיליקום – קשורים בחוט שפגט).

מתוך אתר חיים טוב, האתר של ערוץ האוכל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.