בוא תטעם קציצה

 
עודכן 14:34 16/06/2008
ערוץ חיים טוב

הנקבה האחרונה במטבח של עומר מילר היתה פרה בשם עדנה. עכשיו הוא מכין ממנה המבורגר עם גוואקמולה ובצל מתוק. מתכון מלא טסטוסטורון

 
 
 
 
 

החומרים:

800 גר' בשר בקר טחון
מלח
פלפל
לגוואקמולה:
3 אבוקדו חתוכים לקוביות
צרור כוסברה
צרור בצל ירוק
2 שאלוט
2 עגבניות
1 צ'ילי ירוק חריף
1 לימון
1 כף שמן.
בצל מתוק:
3 בצלים סגולים
1 כפית סוכר לכל טבעת בצל
15 גר' חמאה לכל טבעת בצל
4 ענפי טימין
שמן זית
 

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הבשר ומתבלים במלח ופלפל. יוצרים קציצות במשקל 200 גר' כל אחת.
2. לגוואקמולה: מקלפים ופורסים את האבוקדו. מערבבים עם: עלי כוסברה, בצל ירוק פרוס, עגבניות (חתוכות לשישיות) וצ'ילי. מערבבים את כל החומרים ומתבלים בשמן זית ומיץ לימון.
3 בצל מתוק: פורסים את הבצל לטבעות. מתבלים בחמאה, סוכר, טימין, שמן זית, מלח ופלפל שחור ועוטפים בנייר כסף. אופים בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות למשך שעה. מורידים את נייר הכסף ואופים לעוד 15 דקות בחום של 200 מעלות.

מתוך אתר חיים טוב, האתר של ערוץ האוכל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.