אקספרס של מתוק

 
עודכן 14:41 16/06/2008
שרון גבאי \ וידיאו נענע 10

משלוח מנות של הדקה התשעים: סלמי שוקולד ואגוזים, קל להכנה ונראה מצויין

 
 
 
 
 

המרכיבים:

1/2 כוס שמנת מתוקה 32-38%
250 גרם שוקולד מריר
1 1/2 כוס תערובת של אגוזים (שקדים, לוז, מלך ועוד)
1/2 כוס קקאו

אופן ההכנה:
ראשית מכינים כלי קיבול לנקניק השוקולד:
1. פורסים יריעת נייר אלומיניום עבה, מקפלים את היריעה ויוצרים מעין סירה.
2. על ה"סירה" מניחים ניילון נצמד או שקית ומצמידים אותה לקרקעית הסירה וצדדיה.
מכינים את הנקניק:
1. יוצקים את השמנת לסיר, מביאים את השמנת לרתיחה קלה על להבה בינונית. מסירים מהאש.
2. שופכים מיד את השוקולד לשמנת החמה ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס, ומתקבלת תערובת אחידה.
3. שופכים לסיר את האגוזים ומערבבים היטב, עד שכל האגוזים מכוסים בשוקולד.
4. יוצקים את כל התערובת לתוך הסירה, מרפדים בניילון ומכניסים למקפיא לשעה ועוד 3-4 שעות במקרר.
5. מוציאים את הנקניק מהסירה ומהניילון ומגלגלים בקקאו עד לציפוי מלא.

לאריזת המתנה יש צורך בנייר עטיפה מסוגנן ובנייר אפייה וסרטים צבעוניים.
מניחים על שולחן עבודה את נייר העטיפה , מעליה מניחים את נייר האפייה.
שמים את נקניק השוקולד מעל ומגלגלים, סוגרים את הקצוות כמו מתנה ומקשטים בסרטים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.