משלוח קוקוס מהיר

 
עודכן 14:42 16/06/2008
שרון גבאי \ וידיאו נענע 10

למה לקנות בונבוניירה כשאפשר להכין לבד? ריבועי קוקוס חמודים למשלוח מנות של הרגע האחרון

 
 
 
 
 

חומרים:

400 גרם אבקת סוכר
50 גרם שקדים טחונים
300 גרם אבקת קוקוס
150 גרם שוקולד לבן
150 גרם שוקולד מריר
כוס חלב קוקוס
תבנית פיירקס מרופדת בנייר אפייה

אופן ההכנה:
1. שופכים כוס חלב קוקוס לתוך סיר ומחממים על להבה בינונית
2. מוסיפים את אבקת הסוכר, הקוקוס והשקדים
3. מערבבים כ-5 דקות עד שמתקבל מרקם בצקי
4. מורידים מהאש ומפרידים את תכולת הסיר לשתי קערות
5. מוסיפים לקערה אחת את השוקולד הלבן, ולקערה שניה את השוקולד המריר.
6. מערבבים עד שהשוקולד כולו נספג בתוך הקוקוס
7. מניחים בתבנית את השכבה הלבנה, ומקפיאים לעשר דקות. לאחר מכן מוסיפים את השכבה השחורה ומקפיאים שוב לעשר דקות.
8. לאחר ההקפאה מעבירים לקירור של מינימום 3 שעות.
9. חותכים את הבצק לקוביות קטנטנות
10. מסדרים את הקוביות בתוך קופסא יפה ועוטפים
 
עוד כתבות במדור מאכלי חגים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.