אלילת המנות המושלמות

 
עודכן 10:57 03/04/2008
לילך וולך

טריש מאגווד לא רק נראית נפלא, היא גם מומחית למנות מושקעות שלא מצריכות חומרי גלם מיוחדים. לילך וולך ביקרה באתר המתכונים שלה וחזרה מאוהבת

 
 
 
 
 
צילומסך מתוך האתר
צילומסך מתוך האתר
טריש מאגווד היא האישה המושלמת. היא יפיפיה ברמה שהיתה גורמת לקארין מ"הדוגמניות" לכבות לה סיגריה על הפרצוף; היא חיננית עד לנביעת דבש טהור מגומות הלחיים שלה, היא מבשלת באופן מדהים ויש לה חוש עיצובי מבריק לפרטים הקטנים - מהתאמת המפיות ועד לבחירת הצלחות המושלמות, שיגרמו למטעמים שלה להיראות כתכשיטים על כרית קטיפה.

את טריש כלילת השלמות אתם יכולים לראות בערוץ האוכל בתוכנית "טריש מארגנת מסיבה". תשכחו מכל מה שיובל כספין לימד אתכם, טריש מרימה את המסיבות הכי שוות בקנדה, ואולי בעולם; בטוב טעם, איפוק ומינימום אביזרים שיוצרים מקסימום רושם, ובעיקר עם האוכל האהוב בעולם (עלי, בכל אופן) - טעימות זעירות וקטנות של אוכל מושקע מחומרי גלם מעולים.
 
לטריש אין אתר משלה, אבל היא מתארחת באופן מכובד וממצה למדי באתר של ערוץ האוכל הקנדי. שם אמנם לא יצרו עדיין מפתח לסינון המתכונים לפי מילות חיפוש או קטגוריות, אבל מעניקים בנדיבות את כל המתכונים מכל התוכניות שלה, ומצד ימין שלמעלה תוכלו לנסות את מזלכם להקיש את שמה של האלילה הקנדית יחד עם שם של מתכון ולקוות לטוב.

החלוקה הלא מסורתית אך היעילה לפי התוכניות, תעזור לכם לשכפל ארוחות שלמות לפי חלוקה מתמטית, כמו למשל סעודת תה מסורתית בטוויסט מודרני ומודע לעצמו, עם יציאות מבריקות כמו סנדביץ' סלמון מעושן בקרם גבינה וצלפים וחמאת פטל למריחה על מאפים חמים ומתוקים. כל כך פשוט וכל כך גאוני.
 
חמאת פטל פשוטה וגאונית (מתוך האתר)
חמאת פטל פשוטה וגאונית (מתוך האתר)
בארוחה המעולה שהרימה טריש לכבוד החברים למשחק הגולף של אביה תוכלו למצוא מתכונים פשוטים (שלא כבדרך כלל), מאחר והיא ניסתה באותו יום להקנות מיומנויות בישול בסיסיות לאביה הלא בדיוק קל תפיסה או ידיים. כאן תוכלו למצוא, בין היתר, מתכון מנצח לרוטב טעים לסלט קיסר המבוסס על שום צלוי ומתקתק, שקדים מסוכרים ומתובלים שיקפיצו כל ערב שתייה, וצלעות ברוטב ברביקיו דביק כמו שאכלתם באמריקה והתגעגעתם עד עצם היום הזה.

אבל עזבו, המתכונים של טריש הם לא עניין לחלושי הלב או החוליות הרופפות בשרשרת המזון. כאן זה עניין למקצוענים שלא מפחדים להתפיח את הבריוש שלהם בעצמם, ומכינים רוטב הולנדז בעיניים עצומות מבלי לפחד שהחלמונים יתפרקו. וזה בעצם הכיף האמיתי באתר של טריש, המהווה מקור למתכוני גורמה שלא מתביישים להעיד על עצמם ככאלו, מבלי להתפלצן למוות על מלח סלעים ורוד שנקטף מצוקי גיברלטר רק כשהאנפות מנמיכות עוף בתקופת הייחום.
 

עוד המלצות טעימות למי שלא מפחד להתנסות:

* שדרת צלעות הטלה בפסטו מנטה.
* טראפלס נפלאים של גבינת עיזים במעטה פיסטוק הממולאים בענב שלם.
* קיני תפוחי אדמה ממולאים בקרם פרש וטרוטה מעושנת (אפשר להחליף בכל דג שומני מעושן).
* מי שרוצה רושם בלי טירחה, מוזמנן לנסות את המתכון הבא - לא מסובך בכלל אבל
מרגיש כמו חמישה כוכבים – רולים של פרושוטו, תאנים וארוגולה. חלום של מנה ראשונה.

כמו שכבר הסקתם – טריש מאגווד היא האלילה הפרטית שלי, שגורמת לגורמה להיראות כמו משחק בפלסטלינה, ואף פעם לא זקוקה לסינור, כי הלכלוך פשוט לא מעז להידבק להוד אלוהיותה.
 
 
הציון שלנו: בפעם הראשונה במדור - חמישה מזלגות קויאר בלוגה משובח. לאשה שאין אף מילה רעה לומר עליה, חוץ מזה שהיא גורמת לכל השאר להיראות כמו איכרות גסות ובורות.

>> לוח המרת מידות ומשקלות (לתרגום כמויות החומרים)
>> מחשבון להמרת פאונדים ואונקיות לגרמים וקילוגרמים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.