המתכון - פפה אל פומדה

 
 
עודכן 11:34 21/09/2008
אוכל נענע 10

כשימי הסתיו עומדים בפתח, מה יותר טוב ממרק עגבניות ולחם מהביל, של אהרוני

 
 
 
 
 

חומרים:

רבע כוס שמן זית
3 שיני שום קצוצות
3 עלי מרווה
4 פרוסות לחם לבן
8 עגבניות בשלות מאד
3 כוסות מיים
30 עלי בזיליקום קרועים ביד
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח, פלפל שחור טחון טרי
 

אופן ההכנה:

קולפים את העגבניות בקולפן עגבניות וקוצצים גס. שמים את השמן, שום ומרווה בסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הלחם הקרוע והעגבניות, מלח ופלפל ומבשלים כשתי דקות. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים יחד שלוש דקות. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום, מחלקים לכלי הגשה ומפזרים מעל את הגבינה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.