חזה עוף

 
 
עודכן 15:20 21/09/2008
אוכל נענע 10

מתכון עסיסי ומאולתר של חזה עוף בראגו ירקות ורוטב שמנת, הפתעה עיקרית ונעימה

 
 
 
 
 

חומרים:

חזה עוף עם העצם
חמאה
שמן זית
יין אדום
ציר עוף
פטריות פורצ'יני
טימין
שום
שאלוט
שמנת
מיקרו עלים לסלט
 

אופן ההכנה:

מפלפלים את חזה העוף, מפזרים טימין ומטגנים בשמן זית. מוסיפים למחבת כוס יין אדום, מעט מלח, פלפל ומזגגים 3 דקות מכל צד. לוקחים שורש סלרי, פטריות פורצ'יני, גזר ומטגנים בחמאה ושמנת במחבת. מוסיפים את ציר העוף לקראת הסוף. את הראגו ירקות שמים על הצלחת, עליו את החזה המזוגג, ומקשטים בעלי מיקרו מסוגים שונים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.