נאסי

 
 
עודכן 11:09 22/09/2008
אוכל נענע 10

היישר מן המטבח האינדונזי: מנת אורז קלאסית מטוגנת

 
 
 
 
 

חומרים:

3 כוסות אורז מבושל, קר
4 כפות שמן
5 בצלי שאלוט פרוסים
1 כף שורש ג'ינג'ר טרי
2 שיני שום קצוצות
1 צ'ילי טרי פרוס
1 כף סמבל
2 כפות רוטב סויה
2 ביצים טרופות
מלח, פלפל
בצלי שאלוט פרוסים ומטוגנים
 

אופן ההכנה:

שמים את השמן במחבת חמה מאד, מטגנים בה את השאלוט, השום, הג'ינג'ר והצ'ילי כשלוש דקות. מוסיפים את הסמבל ומערבבים. מוסיפים את האורז המבושל הקר לטיגון של שתי דקות. מוסיפים את הסויה ומערבבים. יוצרים גומה בתחתית הווק, מבעד לאורז. יוצקים פנימה את הביצים הטרופות, מקשקשים מעט וכשהן מתחילות להתמצק, מערבבים אותן עם שאר האורז למשך דקה נוספת. מעבירים לצלחת הגשה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.