סאמבל

 
 
עודכן 11:19 22/09/2008
אוכל נענע 10

קבלו את המתכון לסחוג האינדונזי. הוא חריף, אדום כאש רושפת ובעיקר טעים. המטבח האינדונזי לא יכול בלעדיו, מה אתכם?

 
 
 
 
 

חומרים:

6 פלפל צ'ילי אדומים טריים(ארוכים) וחתוכים גס
3 שיני שום קלופות
2 בצלי שאלוט חצויים
1 שורש ג'ינג'ר קלוף באורך שני ס"מ
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות סויה שחורה מתוקה (קטשופ מאניז)
 

אופן ההכנה:

מכניסים את הפלפלים, השום, הג'ינג'ר והבצלים למעבד מזון לחצי דקה. לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים: הרוטב הצ'ילי והסויה וממשיכים לערבל עד לקבלת מרקם סמיך כמו "סחוג". מלח ניתן להוסיף לפי הטעם, לא חובה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.