בצק שמרים

 
 
עודכן 08:46 23/09/2008
אוכל נענע 10

מדוע בצק שמרים הפך לאחד הפחדים הגדולים שלנו בעולם האפייה? מיקי שמו מתלווה לאהרוני כדי לעזור לנו להלחם בשדים

 
 
 
 
 

חומרים:

600 גר' קמח (4 כוסות)
200 גר' חמאה
80 גר' סוכר (1/3 כוס)
2 ביצים מס' 1
5 גר' מלח (1 כפית)
80 מל' חלב (1/3 כוס)
25 גר' שמרים טריים (1/2 שקית שמרית/1/2 קוביה)
1 כפית תמצית וניל
גרידה מ-1/2 לימון
 

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם "וו הלישה" לשים את כל החומרים במשך 5 דקות, מלבד החמאה והמלח.
לאחר מכן מוסיפים את החמאה בקוביות רכות עד שהן מתמזגות בתוך הבצק. בסוף הלישה מוסיפים את המלח. עוטפים בניילון ללילה במקרר או 5- 6 שעות. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. מרדדים כל אחד למלבן במידות: 25X35, בעובי 1 ס"מ ומכינים שלושה מתכונים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.