עוגת שמרים ופרג

 
 
עודכן 08:59 23/09/2008
אוכל נענע 10

זה בהחלט טעים כמו שזה נראה, ועכשיו מתפקידכם לדאוג לניחוחות בבית. עוגת שמרים ופרג, נימוחה, קלילה ובעיקר עמוסה בפרג שמתנפץ בפה בקלות

 
 
 
 
 

חומרים למלית:

3 כוסות פרג טחון, טרי
1 כוס סוכר
1 כף דבש
1 ורבע כוסות חלב
חצי חבילת חמאה
גרידת לימון מלימון 1
1 ביצה
4 כפות אגוזים קצוצים
2 כפות צימוקים
 

אופן ההכנה:

מרתיחים חלב, סוכר, חמאה, גרידת לימון ודבש.
מסירים מן האש, מוסיפים את הפרג, האגוזים והצימוקים.
נותנים למלית להתקרר למשך 5 דקות ומוסיפים את הביצה.
מורחים את הפרג על כל הבצק.
מגלגלים משני צדדים ל-2 גלילים מחוברים, מותחים את הקצוות וסוגרים מכל קצה כלפי מעלה.
מכניסים לתבנית אפיה מוארכת (אינגליש קייק מס' 3).
מברישים בביצה ומתפיחים כשעה.
אופים ב-170C כ-37 דקות.
מפזרים מעל אבקת סוכר.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.