קראנץ אגוזים וברנדי

 
 
עודכן 09:06 23/09/2008
אוכל נענע 10

העוגה החלומית של מיקי שמו: קראנץ אגוזים מגיעה גם אל מטבחו של אהרוני, בתיבול קליל של ברנדי. כל שעליכם לעשות הוא לעקוב אחר הפרטים שיוצרים את ההבדלים

 
 
 
 
 

חומרים למלית:

1/2 כוס חלב
5 כפות ברנדי
1/2 כוס סוכר
1 ו- 1/3 אגוזי מלך טחונים
1 כוס אגוזי לוז טחונים
גרידת לימון מ-1/2 פרי
1 כפית תמצית וניל
50 גר' חמאה
 

אופן ההכנה:

מרתיחים חלב וסוכר.
מוסיפים חמאה, וניל וגרידת לימון.
ממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
מוסיפים את האגוזים ולבסוף את הברנדי ומקררים.

הרכבת העוגה:
מרדדים את הבצק למלבן במידות 25*35
מורחים מתערובת האגוזים רק על 2/3 בצק.
מגלגלים לרולדה ומברישים בביצה.
מתפיחים שעה בחוץ.
אופים ב- 190 מעלות כ-25 דקות.
מברישים בסירופ סוכר בגמר האפייה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.