עוף שלם צלוי בטעמי הדרים

 
 
עודכן 09:12 24/09/2008
אהרוני, ערוץ 10

צליית העוף עם חזהו כלפי מטה תעזור לנוזלי המשרה לרדת בחזרה לחזה שזקוק יותר מכל חלק אחר לעסיסיות. תורת העוף השלם על פי אהרוני, לפניכם

 
 
 
 
 

חומרים:

1 עוף שלם טרי

למשרה:
5 כפות שמן זית
1/4 כוס מיץ תפוזים
4\1 כוס מיץ לימון
1 כף קליפת לימון מגורדת
1 כף קליפת תפוז מגורדת
2 כפות סויה מתוקה וסמיכה
2 כפות דבש
2 שיני שום קצוצות
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 כפות עלי טימין
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
 

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את כל חומרי המשרה.
מורחים את העוף במשרה היטב, ומשרים למשך שעה.
מניחים את העוף עם החזה כלפי מטה בתבנית צליה.
מכניסים לתוכו לימון שלם וענף טימין.
צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-50 דקות, ומידי פעם משקים את העוף בתערובת הנוזלים שבתבנית.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.