מרק עוף עם כופתאות תפוחי אדמה במילוי כבד עוף ובצל

 
 
עודכן 09:18 24/09/2008
אוכל נענע 10

מנה מושלמת לארוחת ליל שישי חגיגית. מרק עוף יצירתי, עם כופתאות תפוחי אדמה במילוי כבד עוף ובצל מטוגן

 
 
 
 
 

חומרים:

6 כוסות מרק עוף
1 ק"ג תפוחי אדמה אפויים בנייר כסף
כוס וחצי קמח
2 ביצים
מלח, פלפל שחור טחון
2 כפות שומן אווז מומס
מעט פטרוזיליה

למילוי:
250 גרם כבד עוף מנוקה
1 בצל גדול קצוץ דק
2 עלי מרווה קצוצים
4 כפות שומן אווז
מלח, פלפל גרוס
 

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים, מרסקים אותם למחית.
מערבבים פנימה את שאר החומרים.
מטגנים את הכבד להשחמה. גם את הבצל.
קוצצים את הכבד, מערבבים ומקררים.
יוצרים כדורי בצק גדולים. בכל כדור יוצרים גומה, ממלאים בכבד וסוגרים.
מבשלים במי מלח כחמש דקות.
מחממים מרק צח, מוסיפים אליו את הכופתאות, מחלקים לצלחות מרק, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים בתיאבון.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.