אגסים מבושלים בסירופ ומצופים שוקולד

 
 
עודכן 09:31 24/09/2008
אהרוני, ערוץ 10

לפני שתיגשו להכנת הקינוח החלומי ותעטרו אותו בשוקולד, טיפ של אהרוני: הניחו את האגסים בקערה עם מים ומיץ לימון, שלא ישחירו וכדי לשמור על עסיסיותם

 
 
 
 
 

חומרים:

6 אגסים קלופים מנוקים
2 כוסות סוכר
3 כוסות מים
מיץ לימון וקליפת לימון
2 מקלות וניל חצויים
300 גר' שוקולד מריר, מומס
 

אופן ההכנה:

מבשלים את חומרי הסירופ בסיר כעשר דקות.
מוסיפים אל הסירופ את האגסים ומבשלים כרבע שעה. מסננים ומקררים.
מוציאים את ליבת האגסים.
ממיסים את השוקולד בסיר אדים כפול. טובלים את האגסים בשוקולד מומס, מקררים ומגישים עם רוטב תותים קר.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.