תפוחי אדמה צלויים

 
 
עודכן 09:37 24/09/2008
אהרוני, ערוץ 10

לצידו של עוף השבת המסורתי והמושקע, אתם מוזמנים להניח חופן של תפוחי אדמה צלויים, שתמיד עוזרים להשלים את המנה

 
 
 
 
 

חומרים:

1/2 ק"ג תפוחי אדמה קטנים, חצויים לאורכם
4 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
2 כפות רוזמרין
2 כפות טימין
מלח ופלפל
 

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה במים כעשר דקות, חצי בישול, ומסננים היטב.
מערבבים את כל החומרים יחד עם תפוחי האדמה.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לחצי שעה.
מפזרים מעל פטרזיליה קצוצה ומגישים לצידו של העוף.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.