אוסנה ופטל

 
צילום: אילוסטרציה:אימג`בנק/gettyimages
 
עודכן 13:52 25/09/2008
אוכל נענע 10

אהרוני מציג: מתכון של קציפת פטל, חומץ בלסמי וברנדי, קינוח חלומי

 
 
 
 
 

חומרים:

1 סלסלת פטל
1 סלסלת אוסנה
3 כפות סוכר
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות ברנדי
1 כף קליפת לימון מגורדת
4 חלבונים
שלושת רבעי כוס סוכר
 

אופן ההכנה:

משרים מחצית מהתותים המנוקים בסוכר, קליפת לימון, בלסמי וברנדי.
מרסקים את המחצית השניה של התותים במעבד מזון לרסק חלק.
מערבבים את רסק הפטל עם החלבונים בקערת המיקסר, ומקציפים לקצף ורוד ויציב תוך הוספה איטית של סוכר. מגישים בכלי נאה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.