קבב דגים

 
 
עודכן 09:20 28/09/2008
אוכל נענע 10

קבב דגים איכותי שמתאים לסיפוק הרעב המהיר, מטוגן, טעים וקל הכנה, בטעמו החמצמץ של הלימון בתוספת שעועית מזוגגת

 
 
 
 
 

חומרים:

חצי ק"ג פילה דג ים
חצי כוס בצל אדום
1 פלפל ירוק קצוץ
1 כוס כוסברה קצוצה
2 שיני שום
1 כף קליפת לימון
2 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור טחון טרי
פלחי לימון - להגשה
 

אופן ההכנה:

מרסקים את הדג במעבד מזון.
מוסיפים את הדג הטחון לחומרי התערובת וצרים קציצות.
מטגנים את הקציצות על מחבת טפלון מרוחה במעט שמן משני הצדדים, כשלוש דקות מכל צד.
מגישים עם פלחי לימון.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.