תפוחים מזוגגים בדבש מלאים בשקדים

 
 
עודכן 09:32 28/09/2008
אוכל נענע 10

לרגל ראש השנה, אתם מוזמנים לתפוחים מזוגגים בדבש בשילוב מרענן של שקדים

 
 
 
 
 

חומרים:

6 תפוחים קלופים, מרוקנים מליבתם
חצי כוס שקדים פרוסים

למילוי:
100 גרם שקדים מולבנים
חצי כוס סוכר
1 מקל וניל
1 כף קליפת תפוז מגורדת
1 כף קליפת לימון מגורדת
60 גרם חמאה


לרוטב הזיגוג:
חצי כוס דבש
חצי כוס סוכר
2 כוסות יין קינוח קל
2 כוסות מים
2 מקלות קינמון
2 מקלות וניל
סרט קליפות הדרים
 

אופן ההכנה:

טוחנים את חומרי המילוי במעבד מזון ומקררים.
מביאים את חומרי הזיגוג לרתיחה. מבשלים חמש דקות.
מכניסים פנימה את התפוחים ומבשלים למשך רבע שעה. מוציאים, מסננים ומקררים. מבשלים ומצמצמים את הרוטב. ממלאים את התפוחים בתערובת השקדים. שמים בתבנית צליה.
יוצקים עליהם את הסירופ וצולים מתחת לגריל חם מספר דקות. מגישים עם גלידת וניל, וגלילות ריקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.