תבשיל פתיתים עם דובדבנים

 
 
עודכן 09:40 28/09/2008
אוכל נענע 10

אהרוני משדרג את מנת הילדים החביבה והמוכרת למנה חגיגת ומיוחדת, בשילוב דובדבנים מתקתקים

 
 
 
 
 

חומרים:

500 גר' פתיתים
4 כפות שמן זית
1 בצל אדום קצוץ
1 שן שום קצוצה
3 בצלים ירוקים קצוצים
1 צנצנת בצלים כבושים, מסוננים ושטופים
חצי כוס דובדבנים מיובשים, מגולענים, מושרים במים
מלח, פלפל שחור טחון
חצי כוס כוסברה קצוצה
3 כפות דבש
 

אופן ההכנה:

מבשלים את הפתיתים בסיר פסטה גדול כמה דקות, עד שהם מוכנים.
מסננים ושוטפים במים קרים.
מוסיפים שמן למחבת וכשהוא חם, מכניסים פנימה את השום, בצלים ודובדבנים ומטגנים כשלוש דקות. מוסיפים את הפתיתים, מלח ופלפל, וממשיכים לטגן יחד עוד שלוש דקות.
מוסיפים את הדבש ומערבבים כדקה. מכבים את האש ומערבבים פנימה כוסברה קצוצה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.