פרגיות עוף בתמרינדי

 
 
עודכן 09:46 28/09/2008
אוכל נענע 10

תמרינדי הוא פרי חמצמץ שמגיע מאזורי הודו, הוא יקשט את פרגיות העוף החגיגיות ויצור יופי של מנה צבעונית. במקומו מציע אהרוני, תוכלו להשתמש גם בדבש או סילאן

 
 
 
 
 

חומרים:

6 פרגיות טריות
8 לפתות קטנות, קלופות וחצויות, מבושלות חצי בישול
24 בצלי שאלוט קלופים

למשרה:
שליש כוס תרכיז תמרינדי
שליש דבש
כפית קינמון
חצי כפית אגוז מוסקט
רבע כוס שמן זית
3 שיני שום מעוכות
1 כף עלי זעתר
2 כפות קליפת לימון מגורדת
פלפל שחור גרוס
1 כף גרגירי כוסברה כתושים דק
מלח גס
 

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בם את הפרגיות, הבצלים והלפתות לכמה שעות.
מניחים את הפרגיות בתבנית צלייה, עם צד העור כלפי מעלה, יוצקים עליהם את המשרה ומורחים היטב. צולים בחום של 200 מעלות כ-40 דקות, מדי פעם מרטיבים את הפרגיות בנוזלים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.