מרק אטריות אסייתי

 
 
עודכן 12:03 28/09/2008
אוכל נענע 10

אהרוני ממליץ על מנה ראשונה לשבת: מרק אסייתי עשיר בירקות ואטריות, שיפתח את דלתותיו של החורף הקריר

 
 
 
 
 

חומרים:

ליטר וחצי מרק עוף צח
400 גרם אטריות ביצים דקות
1 בק צ'וי (ירק ממוצא סיני) קטן פרוס עבה
1 כוס נבטים
2 בצלים ירוקים קצוצים
8 פטריות טריות פרוסות
1 פלפל אדום חריף פרוס דק
2 חזה עוף פרוסים דק
שמן שומשום
עלי כוסברה שלמים
5 -6 סלקים פרוסים
 

אופן ההכנה:

מבשלים את האטריות במים מספר דקות, מסננים ושוטפים במי ברז ומניחים ב-6 קעריות מרק סיניות.
מביאים את המרק הצח לרתיחה. מכניסים אליו את הבק צוי, הפטריות ואת חזות העוף לבישול של שתי דקות. שמים בקערה את הבצלים הירוקים, הנבטים, ומעט שמן שומשום. יוצקים עליהן את המרק, מפזרים מעל את הפלפל החריף ועלי הכוסברה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.