המעדניה הכי טובה

 
צילם יח``צ: מעדניית רונימוטי
צילם יח``צ: מעדניית רונימוטי
 
עודכן 12:39 02/10/2008
אוכל נענע 10

אתם בוחרים: מי תהיה המעדניה הכי טובה בתל אביב? דלישס, רונימוטי, חינוואי, wine&more או גורמה שופ?

 
 
 
 
 

דלישס

(צילום אילוסטרציה: אימג'בנק/gettyimages) ממלכת הגבינות
(צילום אילוסטרציה: אימג'בנק/gettyimages) ממלכת הגבינות
מעדנית דלישס נפתחה ב 1992 בנאות אפקה. הבעלים הם ניר ואבי עופר, אב ובן, בעסק משפחתי המונה שלושה דורות של קצבים. המעדניה כוללת שלושה חללים: באחד מדפים עמוסי סחורה: גבינות, נקניקים, דגים וכמובן בשר, בחלל השני חנות להמצאות המקלות על חיינו במטבח, והחלל השלישי הוא מתחם אוכל חם שעליו עמלות שלוש בשלניות. בחנות האוכל ניתן למצוא נקניקים ובשרים טריים, דגים ופרות ים, גבינות תוצרת חוץ והארץ, לחמי "לחמים", יינות ועוד. מחלקת הבשר מחזיקה מגוון מרשים של נתחים והקצבים לבית עופר מוכנים תמיד ליעץ ולהתאים את הנתח למטרה. קהילת ונציה 12 תל אביב, 03-6492223.
 

רונימוטי

צילום יח"צ: מעדניית רונימוטי
צילום יח"צ: מעדניית רונימוטי
המעדניה של רוני בלפר ומוטי סופר הפכה בשנה האחרונה למסעדה של ממש. המעדניה - מסעדה מתמקדת באוכל איטלקי. מאחורי הדלפק, מטבח שקוף ממנו מגיחים מגוון מאפים, מטבלים, פסטות, רביולי, ניוקי, אנטי פסטי, מרקים וקינוחים איטלקיים. על המדפים מגוון של חומרי גלם המיובאים מאיטליה: גבינות, מעדנים מיובאים, חומצים שמנים ויינות. ניתן לאכול במקום או לקחת הביתה אוכל מבושל או חצי-מבושל (כמו פסטה טריה ורטבים). בימי שישי יש ארוחת בוקר איטלקית מגוונת. כמו כן, מתקיימות במקום סדנאות בישול. ראול ונלנברג 24 תל אביב, 03-6470247.
 

גורמה שופ

(צילום אילוסטרציה: אימג'בנק/gettyimages)כמו של פעם
(צילום אילוסטרציה: אימג'בנק/gettyimages)כמו של פעם
גורמה שופ, מעדניה וחנות גבינות ממדינת השנסונים נפתחה לפני חמש שנים במתחם בזל, ולפני כשנה נפתח סניף נוסף ליד כיכר רבין. מיכאל רפאל, עולה ותיק מצרפת, שלא מבין כיצד ניתן לחיות ללא גבינות איכותיות, מיבא עשרות סוגי גבינות וחמאות נדירות לארץ כדוגמת גבינת גרוייר שווייצרית וגבינות רבות מחבל הבאסקים שבספרד. במעדניה תמצאו דגים מעושנים ובמחלקת הבשרים והנקניקים מככבים הבשרים של לבקוביץ. על המדפים: רטבים, יינות ועוד הפתעות. השל"ה 1 תל אביב.
 

חינאווי אטליז ומעדני בשר

משפחת חינאווי היפואית מוכרת בשר ואלכוהול מעל 100 שנה. בשארה חינאווי הוא האיש שהפך את האטליז המשפחתי לרשת "צפונית" בסטנדרטים של חוצלארץ. מלבד סניף הדגל הגדול שביפו מחזיק חינאווי שני סניפים נוספים ברמת אביב החדשה ותל ברוך צפון. גולת הכותרת בכל אחת מהחנויות היא מחלקת הבשר הגדולה הכוללת את הקבבים המפורסמים של חינאווי ומגוון נתחים מובחרים מכל מה שעושה מו ומה. מחוץ למקרר הבשר אפשר למצוא מבחר של סלטים, פסטות, רטבים וכלי מטבח. יפת 180, יפו, רודנסקי 5 (מרכז מיניקן) תל אביב, מיקדו סנטר תל אביב.
 
 

wine&more

הענף השני של משפחת חינאווי, זה שמתמקד בשיווק יין ואלכוהול, הפך בשנים האחרונות לאימפרייה משגשגת. מחנות משקאות ביפו wine&more בניהולו של ג'ורג' חינאווי, הפכה לרשת של היכלי מזון, הכוללים מחלקת בשר ענפה, פורמז'רי אדיר מימדים (בפיקודו של אלי באשר), מעדניה גדולה של דליקטסים מכל העולם וכמובן – אזור נרחב של יינות מיובאים ומייקבי הארץ. wine&more לא מתמקדים רק בתל אביב רבתי ומחזיקים בסניפים גם בפ"ת, ראשל"צ, הוד השרון והרצליה. גולדמן 8 יפו, 03-6831538, קרליבך 25 תל-אביב 03-6240194.
 
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.