אטריות מוקפצות עם נבטים ובצל ירוק

 
 
עודכן 18:07 04/10/2008
אוכל נענע 10

כדי להכין את מנת האטריות המוקפצת של אהרוני, כדאי שתדעו כמה דברים על אטריות הביצים, הפטוצ'יני, שיקשטו את צלחתכם עם נבטים ובצל ירוק

 
 
 
 
 

חומרים:

1 חבילת אטריות ביצים פטוצ'יני
3 כפות שמן
2 שיני שום פרוסות
4 ס"מ גפרורי ג'ינג'ר
2 פלפלים חריפים פרוסים
1 חבילה נבטים טריים
6 בצלים ירוקים חתוכים לפיסות של 8 ס"מ
2 כפות מיץ לימון סחוט
מלח, פלפל
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
 

אופן ההכנה:

מבשלים את האטריות במי מלח כשלוש דקות, מסננים, שוטפים במי ברז ומערבבים עם מעט שמן.
מטגנים את השום, הג'ינג'ר והפלפלים החריפים למשך דקה.
מוסיפים את האטריות לטיגון תוך ערבוב.
מוסיפים את הבצל הירוק, הנבטים, מעט מלח ופלפל.
מוסיפים מיץ לימון ומערבבים.
מורידים מהאש, מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומגישים יחד עם הקארי.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.