Fish pie

 
 
עודכן 09:45 05/10/2008
אוכל נענע 10

אהרוני יחד עם יצחק גרינוולד, המבשל המומחה מהבית יכינו לכם פאי דגים כמנת גורמה עשירה, עם תרד, תפוחי אדמה, גזר ומיטב הגבינות

 
 
 
 
 
6 תפוחי אדמה גדולים
2 ביצים קשות
חבילת תרד טרי
1 בצל קצוץ
1 גזר קצוץ
1 מיכל שמנת
2 כפות פרמז'ן מגורדת או צ'דר
קצת גבינה כחולה
מיץ מלימון אחד
כפית חרדל
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
1.5 קילו נסיכת הנילוס
מקרל מעושן אחד
מלח לימון
אגוז מוסקט
 

אופן ההכנה:

מניחים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים עד שהם מבושלים.
מבשלים את התרד עם קצת חמאה ואגוז מוסקט.
מטגנים את הבצלים והגזר בשמן זית עד שהם מתרככים. מוסיפים את השמנת.
מכבים את האש ומוסיפים את החמאה, מיץ הלימון, החרדל והפטרוזיליה, הגבינות והביצים.
מורחים בחמאה תבנית, ומרפדים את התבנית בתרד.
מניחים את נסיעת הנילוס ומעל פיסות קטנות של מקרל מעושן.
מפלפלים וממליחים.
את תפוחי האדמה מייבשים ומוסיפים את החמאה והפרמז'ן.
מורחים את פירה תפוחי האדמה על התבשיל.
מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות למשך 25 דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.