פיש אנד צ'יפס

הדפס
 
 
עודכן 09:49 05/10/2008
אוכל נענע 10

את מנת הדגל המוכרת, יהפכו אהרוני והבשלן יצחק גרינוולד, למנת גורמה חלומית

 

חומרים:

1 ק"ג פילה של דג ים מנוקה, ללא עור

לבלילה:
2 ביצים טרופות
חצי כוס בירה
3 כפות פטרוזיליה
מלח ופלפל
1 כוס קמח תופח
כוס פנקו (פירורי לחם פריכים)
מעט מיץ לימון ושמן זית לתיבול הדג
 

אופן ההכנה:

מערבבים וטורפים את חומרי הבלילה בקערה גדולה.
זולפים מעט שמן זית ומיץ לימון על הדג, טובלים את פילה הדג בבלילה, אחר כך טובלים בפנקו ומכניסים לסיר ובו שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה. מסננים.
מגישים עם צ'יפס אמיתי ורוטב טרטר.

רוטב טרטר:
מערבבים חצי כוס מיונז עם מעט מלפפונים כבושים קצוצים, כף צלפים, פטרוזיליה קצוצה ועירית קצוצה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.