סינטה ופילה טלה

 
 
עודכן 07:46 06/10/2008
אוכל נענע 10

ביום הגורמה המיוחד, יכין אהרוני יחד עם השף ירון קסטנבאום סינטה ופילה טלה, עטופים בבצק עלים, עם מעט פסטו, פטריות יער, ערמונים וציר טלה

 
 
 
 
 

חומרים:

4 סינטות
4 פילה גדולים ויפים של טלה
פסטו
מלח, פלפל
טימין
בצק עלים
חלמון טרוף במעט מים

לראגו:
4 כפות שמן זית
2 בצלי שאלוט קצוצים
1 כף טימין
פטריות מורי יבשות
פטריות פורצ'יני יבשות
ערמונים שלמים
מלח, פלפל
ציר טלה מרוכז
 

אופן ההכנה:

חותכים את הפילה לאורכו ומשטחים אותו.
מורחים על הסינטות מעט פסטו, מניחים עליהם את הפילה וקושרים בחוט קשירה.
ממליחים ומפלפלים וצורבים במעט שמן זית להשחמה קלה. מקררים לגמרי.
מרדדים את הבצק למלבנים באורך הנתחים. מניחים עליהם את נתחי הבשר ועוטפים יפה. מורחים בחלמון ואופים בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה.
שמים במחבת את החמאה השאלוט והטימין. מוסיפים את הפטריות והערמונים, מלח ופלפל, מוסיפים מעט ציר ומבשלים דקותיים.
חותכים את הנתחים לשניים ומניחים על צלחת. מניחים ליד את ראגו הפטריות והערמונים, מעט מהרוטב ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.