סלט כרובית

הדפס
 
 
עודכן 08:41 07/10/2008
אוכל נענע 10

פרחי כרובית מטוגנים עם זרעי כמון, בטיבול יוגורט, טחינה וקונפי שום. מנת יום א', קלילה ואיכותית

 

חומרים:

כרובית מופרדת לפרחים
1 כף זרעי כמון
1 גביע יוגורט
3 כפות טחינה
2 כפות מיץ לימון
1 כפית שבבי צ'ילי
מלח ופלפל
2 שיני שום כתושות
 

אופן ההכנה:

מבשלים את פרחי הכרובית כ- 7 דקות על שושנת אידוי.
שמים מעט שמן זית במחבת עם זרעי הכמון ומכניסים את הכרובית לטיגון קל.
מעבירים לכלי הגשה.
מערבבים את כל חומרי הרוטב, יוצקים מעל הכרובית, מערבבים ומגישים.
 

שום קונפי:

כוס שיני שום קלופות (אפשר משקית מהסופר)
4 עלי מרווה
3 גבעולי טימין
שמן זית

שמים את השום בסיר עם התבלינים. מציפים בשמן זית. מכסים בנייר כסף ומבשלים על להבה נמוכה מאד כשעה. שומרים בצנצנת אטומה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.