תפוזים בקראמל, עם תמרים וג'ינג'ר

 
 
עודכן 09:12 07/10/2008
אוכל נענע 10

מנת קינוח מיוחדת לחג סוכות: תפוזים מקורמלים עם ג'ינ'ר ותמרים. מתיקות בלתי נשלטת

 
 
 
 
 

חומרים:

6 תפוזים
10 ס"מ ג'ינג'ר טרי חתוך לג'וליינים
כוס וחצי סוכר
3 כוסות מים
2 מקלות וניל חצויים
300 גרם תמרים מגולענים
מיכל שמנת מתוקה
 

אופן ההכנה:

חותכים ג'וליינים מכל התפוזים. מבשלים אותם עם הג'ינג'ר בסירופ עשוי ממים וסוכר וניל, כחצי שעה. מסננים. בזמן הזה קולפים היטב את התפוזים, כולל מהציפה הלבנה, פורסים לפרוסות רוחב ומבשלים דקה בסירופ. מוציאים ומקררים מעט. מסדרים בכלי זכוכית שכבות של התפוזים עם התמרים, יוצקים מעל מעט מהסירופ, ומפזרים מעל הרבה קליפות מסוכרות. ומעל את השמנת המוקצפת.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.