המסעדה החדשה הטובה ביותר

 
RDB בסיס צרפתי ופרשנות אישית
RDB בסיס צרפתי ופרשנות אישית צילום: יח``צ
 
עודכן 14:04 07/10/2008
אוכל נענע 10

בואו לבחור מי תוכתר למסעדה החדשה הטובה ביותר: קפה איטליה, שרקוטרי, דקה, מראבו או RDB

 
 
 
 
 

קפה איטליה

המסעדה האחרונה מבית היוצר של האחים ארי ויורם ירזין (מוזס, זוזוברה, עד העצם, טוני וספה) קמה על חורבות מסעדת צ'ימיצ'נגה הלטינית. ארי ירזין חזר לעמוד מאחורי הסירים והוא מבשל מנות איטלקיות קלאסיות: פסטה, אטניפסטי, פירות ים ובשר בסגנון פשוט ומדויק. באווירה עליזה וסואנת ובעיצוב בראסרי ניו יורקי. קרמניצקי 6, תל אביב, 03-5612888.
 

שרקוטרי

המקום החדש של וינס מוסטר (חצי מהצמד וינס ותמר) וד"ר עמוס בר, ממוקם בתוך שוק הפשפשים המתפתח. מוסטר, מומחה בשרים ידוע, מציע בר מסעדה עם דגש על בשר ונקניקים מעושנים, שבילו בתנור העישון שנמצא במקום. העיצוב נקי ומוקפד, אנטיתזה למה שמתרחש בחוץ, כולל קומה ראשונה של בר וקומה שנייה שמוקדשת למסעדה, כמו גם ההרחבה שבחוץ.
כמו כן מציע מוסטר תפריט יין דינמי ועשיר ואת "הלחם של וינס" המפורסם. רבי חנינה 3 יפו.
 

Deca

מסעדת deca. פעמיים כי טוב
מסעדת deca. פעמיים כי טוב צילום: יח"צ
מסעדת Deca נפתחה לפני כשנה והתלבשה על משבצת שהייתה כמעט יתומה: מסעדת דגים עילית, חלבית וכשרה. את התפריט למסעדה בנה השף חיים כהן והוא מבוסס על טעמים ים תיכוניים עכשוויים. התפריט כולל מנות מסורתיות וקלאסיות כמו חריימה של לוקוס או סלט אנדיב, וגם מנות יצירתיות ובלתי צפויות כמו קרפצ'יו דלעת עם גרעיני דלעת, נבטי חמנייה וגבינת מוצרלה. כל זה מוגש על רקע תפאורה מהודרת ויוקרתית על פי כל כללי הטקס. התעשייה 10 תל אביב, 03-5629900.
 

marboo

מסעדת מראבו נפתחה באביב האחרון במתחם הבורסה ברמת גן. מאחורי המסעדה עומדים שניים: השף יואב בר ואיש העסקים חיים עמשלום. המיקום, העיצוב ואף תפריט המסעדה פונים בעיקר לאנשי העסקים שבמתחם. התפריט של בר עשיר ומלא ניואנסים. הוא מבוסס על המטבח העילי הצרפתי בטוויסטים ישראליים כמו מרק חצילים שרופים או שקדי עגל על ראגו חיטה. המסעדה מציעה גם תפריט בר מיוחד וכן פעילויות לילדים בשבתות וחגים. אבא הלל 14 רמת גן, 073-7142828.
 
 

RDB

RDB. רונן דברת
RDB. רונן דברת צילום: יח"צ
רונן דברת בלוך (להלן רד"ב) חזר לתל אביב בתרועה רמה לאחר ארבע שנים באילת הרחוקה. RDBהוא מטבח שף על בסיס צרפתי ופרשנות אישית. דברת בלוך משתמש בחומרי גלם יוקרתיים כמו כמהין וכבד אווז ומגיש אותם על רקע תפאורה כהה, כבדה ויוקרתית. לצד המסעדה פועל ה - RDBar, בר באווירה קצת יותר משוחררת, עם ספות קטנות ותפריט בר מיוחד. מונטיפיורי 27 תל אביב. 03-6297150.

בואו לבחור, מי תהיה המעדניה הטובה ביותר?
מי תזכה בתואר, המסעדה האסייתית הטובה ביותר?
היכן מוגשת ארוחת הבוקר הטובה ביותר?
 
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.