אושי בודרינק

 
 
עודכן 12:49 12/10/2008
אוכל נענע 10

אהרוני ותמרה רפלאוב מגישים: אושי בודרינק, הלא הוא מלפפון ממולא, נשמע כמו הירק שהכי קשה למלא? הבוכרים חושבים אחרת

 
 
 
 
 

חומרים:

סיר טפלון רחב
6 מלפפונים גדולים מאוד, חצויים לחצי ומנוקים מתכולתם. יש לייבשם לאחר החילוט למשך יום אחד
1 וחצי כוסות אורז עגול
1 בצל גדול קצוץ דק דק (אפשר דרך פומפייה)
4 תפוחי עץ מסוג אלכסנדר קצוץ דק
1 כף צימוקים
1 כף פלפל שחור
קורט מלח
1 כפית שטוחה תה יבש בתפזורת
300 גר' בשר חתוך לקוביות קטנות קטנות (אפשר בקר מס' 2)
 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בכלי, וממלאים את המלפפונים. שימו לב, המילוי חייב להיות אוורירי ולא דחוס. שמים בסיר מעט שמן ועגבנייה חתוכה לעיגולים. את המלפפונים מניחים על העגבניות ומבשלים כ - 20 דק'. לאחר מכן מעבירים לפלטה של שבת לכל הלילה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.