גוש גידג'ה עם דלעת

 
 
עודכן 12:49 12/10/2008
אוכל נענע 10

מדובר במתכון הבוכרי המוכר ביותר ויש אומרים גם האהוב ביותר. אתם מוזמנים ליהנות ממנו יחד עם תמרה רפאלוב וישראל אהרוני

 
 
 
 
 

חומרים:

לבצק:
חצי ק"ג קמח
2 ביצים
מעט שמן זית
1 כף שמרים
1 כף סוכר
מים

לשים את הבצק בקערת המיקסר, מתפיחים מעט

למילוי:
דלעת חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל קצוץ דק
2 כפיות גרגירי כמון
מלח, פלפל שחור גרוס
1כף סוכר
שמן זית לטיגון
 

אופן ההכנה:

מטגנים בשמן זית את תכולת המילוי מספר דקות. מקררים.
צובטים מהבצק כדורים ומשטחים אותם לעיגולים בעזרת מערוך.
ממלאים בדלעת, סוגרים לכדור פחוס ומניחים על תבנית אפייה.
מורחים בחלמון טרוף עם מעט שמן וקצת מים. אפשר לפזר מעל שומשום שחור.
אופים בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.