בצק מתוק פריך

 
 
עודכן 20:22 14/10/2008
אוכל נענע 10

קבלו את מלך המאפים המתוקים: בצק פריך ופשוט, שיכינו אהרוני ודורית מייצנר. מתכון לסופ"ש מושלם

 
 
 
 
 

אופן ההכנה:

2 כוסות קמח (300 גרם)
150 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
קורט מלח

לבצק שאינו מתוק:
200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
400 גרם קמח
קורט מלח
2 ביצים
 

אופן ההכנה:

שמים במיכל מעבד-מזון, עם להב מתכת את החמאה, הקמח והמלח, ומעבדים לכדי תערובת פירורית.
מוסיפים את החלמונים, ומעבדים.
אם הבצק יבש מדי, מוסיפים 2- 1 כפות מים קרים.
מקמחים מעט את משטח העבודה, ומעבדים עליו ביד את הבצק לבצק אחיד.
אוספים לכדור, משטחים, עוטפים בניילון נצמד, ושומרים במקרר שעה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.