טארט קרם אגוזי לוז עם שזיפים

 
 
עודכן 20:34 14/10/2008
אוכל נענע 10

אהרוני ודורית מייצנר מזמינים אתכם לטארט קרם אגוזי לוז טחונים ושזיפים

 
 
 
 
 

חומרים:

תחתית בצק אפוייה למחצה

לקרם:
200 גרם חמאה
200 גרם סוכר
200 גרם אגוזי לוז טחונים
3 ביצים
80 גרם קמח
300 גרם שזיפים
 

אופן ההכנה:

מקציפים את החמאה עם הסוכר עד קבלת קרם בהיר ואוורירי.
מוסיפים את אגוזי הלוז הטחונים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצים אחת אחת ולבסוף את הקמח.
שופכים את הקרם לתוך קלטית הבצק.
מניחים על את הפירות ואופים כ 25 דקות בחום של 160 מעלות עד שהקרם מתייצב.
ניתן להכין בתבניות אישיות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.