קובה מטוגנת

הדפס
 
 
עודכן 20:43 14/10/2008
אוכל נענע 10

לרגל השבת אהרוני מפנק אתכם עם קובות שחומות ומטוגנות, פריכות במיוחד

 

חומרים:

לבצק:
2 כוסות בורגול
1 כוס קמח
1 כפית כמון
2 כפיות פפריקה בשמן
שבבי צ'ילי
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור טחון טרי

למילוי:
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
1 פלפל ירוק טרי, חריף, קצוץ דק
1 כפית גרגירי כמון
חצי ק"ג בשר כבש טחון
חצי כפית פלפל אנגלי
כפית קינמון
מלח, פלפל שחור טחון
חצי כוס צנוברים
חצי כוס פטרוזיליה
 

אופן ההכנה:

משרים את הבורגול במים, מסננים וסוחטים.
מערבבים את חומרי הבצק ומקררים.
מטגנים את הבצל, יחד עם הפלפל והכמון.
מוסיפים את הבשר, התבלינים ומטגנים להשחמה.
מורידים מהאש ומערבבים פנימה את הצנוברים והפטרוזיליה. מקררים.
צרים מהבצק כדורים. עושים בכל אחד גומה. ממלאים בתערובת הבשר וסוגרים יפה.
מטגנים בשמן עמוק וחם עד להשחמה.

מגישים עם טחינה ירוקה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.