כנאפה משמשים

 
 
עודכן 20:58 14/10/2008
אוכל נענע 10

מתכון מתקתק לשבת: כנאפה משמשים, עם תאנים, ריקוטה ומקלות וניל

 
 
 
 
 

חומרים:

300 גרם שערות קדאיף
60 גרם חמאה מומסת
2 כפות אבקת סוכר
12 תאנים חצויות
40 גרם חמאה
3 כפות סוכר
2 מקלות וניל חצויות
2 כפות בוחה (אלכוהול תאנים)
300 גרם ריקוטה טרייה
סירופ סוכר עם בוחה
 

אופן ההכנה:

חוצים את המשמשים.
שמים במחבת את הסוכר, החמאה והווניל. מכינים קראמל.
מוסיפים את התאנים ומזגגים בעדינות.
מכניסים למחבת את המשמשים עם חלקם החצוי מטה.
מערבבים את האטריות עם החמאה ואבקת הסוכר.
שמים במחבת טפלון מעט שמן ואז מחצית מכמות השערות. מהדקים לדפנות המחבת.
מוסיפים מעליה את הגבינה, עליה את המשמשים, עליהן את המחצית השניה של האטריות ומהדקים בעדינות. מטגנים על להבה גדולה שלוש דקות מכל צד. הופכים על צלחת.
יוצקים מעל סירופ סוכר ומגישים עם קרם פרש.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.