חצילים מאודים

 
 
עודכן 09:21 19/10/2008
אוכל נענע 10

אהרוני מציע מתכון קליל וקלאסי: חצילים מאודים ברוטב טחינה וסויה, עם ג'ינג'ר, בצלצלים ירוקים ושומשום שחור

 
 
 
 
 

חומרים:

2 חצילים טריים ומוצקים
3 בצלים ירוקים קצוצים
2 כפות שומשום שחור

לרוטב:
3 כפות רוטב סויה
2 כפות טחינה גולמית
3 כפות מיץ לימון
2 שיני שום קצוצות
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
פלפל שחור
מעט צ'ילי יבש גרוס
כפית שמן שומשום
 

אופן ההכנה:

קולפים את החצילים וחוצים לאורכם.
מאדים בכלי אידוי כחצי שעה, עד שהם רכים.
מוציאים, מקררים מעט, ופורסים לפרוסות עבות, מניחים על צלחת הגשה.
מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על החצילים, מפזרים מעט בצל ירוק ושומשום שחור.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.