עגבניות ממולאות

 
 
עודכן 09:57 19/10/2008
אוכל נענע 10

יחד עם יעל ארפי יכין אהרוני עגבניות ממולאות, כלומר: "Tomates Farcies"

 
 
 
 
 

חומרים:

8 עגבניות בינוניות לא רכות
2 פרוסות לחם לבן
200 גרם בשר בקר ועוף טחון
3 בצלצלי שאלוט טחונים
2 שיני שום כתוש
פטרוזיליה
טרגון
טימין
נענע
ביצה
כף שמן זית
מלח, פלפל
 

אופן ההכנה:

לחתוך "כובע" לעגבניות ולנקות אותן מבפנים.
להמליח את העגבניות מבפנים ולהפוך אותן כדי שהמיץ ינזל.
לטבול את פרוסות הלחם בשמן זית.

למילוי:
לערבב את הבצלצלים הטחונים, עשבי הטיבול (פטרוזיליה, טרגון,טימין,נענע) השום הכתוש, העוף והבשר הטחון. להוסיף ולערבב את פרוסות הלחם ואת הביצה.
לפזר מעט אורז לא מבושל בתחתית העגבניות, למלא אותן במילוי ולכסות עם ה"כובעים". לאפות במשך שעה בחום של 140 מעלות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.