גראטן קישואים בסגנון פרובנס

 
 
עודכן 10:01 19/10/2008
אוכל נענע 10

יחד עם יעל ארפי, יכין אהרוני מנה מיוחדת של גראטן קישואים בסגנון פרובנס, בניחוח צרפתי

 
 
 
 
 

חומרים:

6 קישואים קטנים
4 עגבניות בשלות, אך לא רכות
שום, פטרוזיליה
2 בצלצלי שאלוט
1/2 כוס שמן זית
75 גר' אמנטל מגורדת
מלח, פלפל, טימין, אפקה דפנה
 

אופן ההכנה:

חתכו את הקישואים באלכסון לעיגולים בעובי 5 מ"מ.
חתכו את העגבניות לעיגולים והסירו את החלק הקשה שבמרכז העגבניה.
חתכו דק את הבצלצלים.
שמנו תבנית והפעילו את התנור על 210 מעלות.
הניחו את הקישואים בתבנית בשורה כשהם נוגעים קלות אחד על השני.
הניחו על הקישואים את הבצלצלים עם השום והפטרוזיליה.
אל תשכחו להמליח ולפלפל.
הניחו מעל את העגבניות ואז שוב את הקישואים עד שנגמרים המצרכים.
פזרו מעל את העשבי התיבול והגבינה המגורדת.
פזרו מעט שמן זית.
יש לאפות בתנור כ- 20 דקות על חום של 180 מעלות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.