המסעדה האיטלקית הטובה ביותר

 
מל ומישל
מל ומישל צילום: יח``צ
 
עודכן 14:06 19/10/2008
Time Out

במסגרת תחרות פרסי האוכל של טיים אאוט אתם מוזמנים להחליט היכן תמצאו את הפסטה האיטלקית הטובה ביותר

 
 
 
 
 

מל ומישל

המסעדה האיטלקית של יוגב ירוס וניר וימן היא אחת הפינות הרומנטיות ביותר בעיר. למרות המיקום על רחוב בן יהודה ההמוני - בתוך המסעדה תמצאו אינטימיות חמימה, תאורה רכה ותפאורה, שמזמינה להחזיק ידיים מתחת לשולחן. ירוס ווימן מגישים תפריט איטלקי בטאץ' אישי, התפריט עתיר פירות ים טריים וכולל גם פסטה טרייה, נקניקים ובשרים מיושנים שנעשים במקום. בימי שישי בצהריים יש בראנץ' עשיר. בן יהודה 155 תל אביב, 03-5293232.
 

קנטינה

לא על הספגטי לבדו
לא על הספגטי לבדו צילום: אילוסטרציה: אימג'בנק/gettyimages
לפני כארבע שנים סגר ג'ו מרסיאנו את "איל פאצו", מעוז הבראנז'אות הפלורנטיני שלו, ומשך את קליקת הסלב לשדרה הראשית של העיר. בזמן שעבר מאז נפתחה המסעדה, הפך המקום למוסד מקומי ולשם גנרי למינגלינג תל אביבי. בתפריט ניתן למצוא פסטות, פיצות, מנות בשר ודגים, שעל מרבית המתכונים אחראי מרסיאנו. לאחרונה נוספו לתפריט גם ארוחות קלות על בסיס פוקצ'ות ומרכיבי בוקר וכן מחלקת מאפים משודרגת. שדרות רוטשילד 71, תל אביב. 03-6205051.
 

קפה איטליה

מיום פתיחתה, לפני כמעט שנה, קפה איטליה היא אחת מהאיטלקיות הפופולריות בעיר. העיצוב האלגנטי והמדויק, הרחש הבלתי פוסק והאוכל המינימליסטי, מספקים לסועדים חוויה שבלתי אפשרי למצוא במקומות אחרים. מעבר לאוכל, ישיבה בקפה איטליה היא חגיגה במלוא מובן המילה. ובזמן הקצר שהמסעדה קיימת היא הספיקה לנכס לעצמה כמה מנות שיכולות להחשב כמנות דגל, למשל ספגטיני נוצ'ה או הטירמיסו. קרמניצקי 6 תל אביב, 03-5612888.
 

Pronto

כמעט מהרגע שהקולנוען (והזמר!) רפי אדר פתח את מסעדתו לפני 15 שנה היא נחשבה ובצדק לאחת מהמסעדות האיטלקיות הטובות בארץ. פרונטו דבקה בתפריט איטלקי קלאסי, שומרת על יציבות ולא נכנעת לגחמות הזמן. זה נכון לגבי פרחי הקישואים הממולאים, המלנזנה אלה פרמזנה, הארנצ'יני ועוד. הצירוף עם שירות מקצועי ותפריט יין משובח מותיר את פרונטו כמסעדה האיטלקית הכי יציבה באזור. נחמני 26, ת"א, 03-5660915.
 
 

Radio Rosco

Radio Rosco
Radio Rosco צילום: יח"צ
רדיו רוסקו, המיזם האחרון של השף מנה שטרום (בצוותא עם שאול טבת, הבעלים של מסעדת סטפן בראון הסמוכה), הוא בעצם אנוטקה (בית יין) הממוקם בחצר סתרים בלב רחוב אלנבי המפויח. כאנוטקה אמיתית, כל מנות האוכל כאן מתאימות ליין וניתן לאכול אותן כחלק מארוחה סדורה או לחילופין להתייחס אליהן כסוג של נישנושים לצד היין. מלבד מנות אנטיפסטי מוצלחות יש כאן גם כמה מנות עיקריות טובות (כמו הסלטינבוקה), אבל גולת הכותרת תהיה מונחת בתנור הפיצות, על איכות הפיצות של שטרום אף אחד לא יעיז להתווכח. אלנבי 97 תל אביב, 03-5600334.

מי תהיה המסעדה החדשה הטובה ביותר?
איפה תמצאו את המעדניה המוצלחת ביותר?
 
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.