עוגת בצל מזוגגת

 
 
עודכן 09:33 22/10/2008
אוכל נענע 10

עוגת בצל מזוגגת ומתקתקה, בליווי סוכר, חומץ בלסמי וגבינת פרמזן

 
 
 
 
 

חומרים:

6 בצלים חצויים
50 גרם חמאה
1 כף טימין
פלפל שחור גרוס
2 כפות סוכר
3 כפות חומץ בלסמי

5 ביצים
1 כף סוכר
150 גרם חמאה מומסת
2 כוסות קמח תופח
150 גרם גבינת פרמזן מגורדת דק
1 כף עלי טימין
מעט שבבי צ'ילי
 

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים, הסוכר והחמאה.
מוסיפים את הקמח, הטימין, הצ'ילי והגבינה. מקררים.
שמים בכלי מתכת עגול את חמאה, סוכר, טימין, מלח, פלפל וחומץ.
מכניסים את חצאי הבצלים, עם הצד החתוך כלפי מטה ומזגגים אותם יפה. מקררים מעט.
יוצקים עליהם את הבצק ואופים בחום של 180 מעלות כ-50 דקות. הופכים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.